De klimaatgekte kent geen grenzen

klimaatgekte

Door: Kees Lemmens | 22 december 2018

De klimaatgekte kent geen grenzen. Ik, en vele ouderen met mij, hebben in de 2e helft van de vorige eeuw en een groot gedeelte van deze eeuw keihard gewerkt om Nederland op te bouwen. Wij hebben onze oude dag verzorgd door jaren en jaren onze AOW-premie en Pensioenpremie te betalen. Nu komen een stelletje yuppen en hipsters ons van ons geld beroven onder het mom van een of andere klimaat fantasie. Schandalig hoe die groengekken zich manifesteren en als dank de generatie die hun land en in hun pensioenvermogen tot 1.300.000.000.000 Euro, lees het getal goed “hooggeschoolde” yuppen en hipsters, heeft opgebouwd. De ouderen zitten nu met de gebakken peren van de klimaat gekte want wij worden verplicht onze huizen, door onze generatie en met ons zweet gebouwd zwaar te verbouwen met allerlei groene gekte.

Ik weet niet waar ik mij op moet verheugen. Op een geruste oude dag? Weinig kans want klimaat idioten bij gezag en overheid kleden ons uit. Dan maar op mijn einde. Dat is gelukkig niet zo heel lang niet meer weg. Ik hoef de idiotie van doorgeslagen managers in Tesla patserbakken niet meer mee te maken. Nu nog leef ik redelijk boven de armoedegrens maar typetjes als GroenLinks bestuurders en klimaatgekke “wetenschappers” die geen enkel tegengeluid dulden dragen onze hele generatie ouderen daar dik overheen. Straks geen geld meer door boetes op stroom gebruik, gasgebruik, water, voedsel en verblijf en reizen naar kinderen of kleinkinderen.

Ga zo door, stelletje criminelen, en ik wed dat te zijner tijd het aantal zelfdodingen onder ouderen gaat toenemen. Noem het maar klimaat euthanasie dan komt het bij jullie wat rustgevender binnen. En waar draaien wij ouderen voor op? Voor yuppen die met hun vieze stinkende benzineauto’s in Den Haag gaan werken en in Enschede blijven wonen of anders om. Voor de Yuppen die een veel te hoge hypotheek verplichting zijn aangegaan waardoor ze zichzelf noodzaken als “twee verdieners” een tweede vieze gore stinkende benzineauto er na te houden omdat ze in Enschede wonen maar de partner in Zwolle werkt. Waar komen anders die vieze klimaat opwarmende files vandaan? ’s Morgens heen ’s avonds terug. Elke dag weer! Als de groen slinkse regeerder daar nou een kilometerheffing op zou leggen in plaats van belonen met buiten proportionele subsidie op elektrische auto’s. Subsidie die betaald worden uit de lastenportemonnee van de bijstand moeder die zich zelfs een elektrische fiets niet kan betalen. Uit de boetepot van de bejaarde die zijn huis warm wil stoken. Uit de buitenproportionele klimaatlasten van de kei en keiharde stratenmakers, metselaars en wegwerkers.

Klimaatgekken, zoek een hoek, ga daarin zitten en ga u diep en diep schamen.

Een gedachte over “De klimaatgekte kent geen grenzen

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: