De Werkgroep en de Nationale Bond tegen Overheidszaken slaan de handen ineen

aanklachticc

’t Kost niets en de tijd dringt, dus meld je snel aan!

directaanmelden

5 gedachten over “De Werkgroep en de Nationale Bond tegen Overheidszaken slaan de handen ineen

Voeg uw reactie toe

 1. Heel goede zaak. Ben blij dat er een groep sociale mensen dit doen en de veroorzakers eindelijk eens gaan vervolgen. Dit is weliswaar de taak van de politiek, maar deze is ook door en door corrupt en de vertegenwoordigers van welke partij dan ook gaan voor eigen, waaronder vooral financieel, belang. Zelfs de SP waar ik 20 jaar lid van geweest ben, ook actief. Deze laatste partij probeert nu mee te liften met de partijloze volksbeweging ”Gele Hesjes”. Bij het ontstaan hebben heet de SP geen part nog deel aan.

  Like

  1. Er zijn een aantal jaren geleden vele groepen gestart die het helemaal gehad hebben met de huidige maatschappelijke en politieke situatie. Slechts een klein deel van deze hebben het volgehouden en zijn de afgelopen jaren fors gegroeid. Samenwerken en gebruik maken van elkaar kennis, ervaring en netwerk is nu crusiaal. Vandaar dat deze samenwerking heel belangrijk is.

   Like

 2. Zoals ik op FB al heb aangegeven is er staatsrechtelijk en grondwettelijk heel veel mis gegaan in/met Nederland. Laat ik om te beginnen een paar dingen opnoemen: 1. lidmaatschap EU; 2. invoering Euro; 3. invoering EMS; 4. open grenzen; 5. Resolutie van Straatsburg 1975; 6. immigratie; 7 associatieverdrag met Oekraïne; en nu 7. Marakesh 1 en 2. Lidmaatschap EU is ongrondwettelijk en daarnaast ook in strijd met het Handvest van de VN. Nederland heeft tijdens een referendum NEE gezegd tegen het Verdrag van Maastricht en de daarin opgenomen Grondwet evenals de Ieren. Toen heeft men het Verdrag van Lissabon gemaakt en de Grondwet ietsiepietsie op onbelangrijke punten gewijzigd en het heet niet meer Grondwet. Balkenende heeft toen voor Nederland getekend voor akkoord terwijl hij n.m.m. een nieuwe volksraadpleging middels een referendum had moeten houden en daarna pas evt tekenen. Enige overdracht van soevereiniteit of zeggenschap over het Nederlandse grondgebied en alles wat er mee te maken heeft is Grondwettelijk verboden. Het VN Handvest zegt hetzelfde: de bevolking moet het eerst hun mening over elke – hoe klein dan ook – soevereiniteitsoverdracht of welk akkoord dan ook aan een ander land of organisatie (zoals de EU) uitbrengen. Daarnaast ben ik van mening dat alle politici en ook kabinetten niet gerechtigd zijn dit soort besluiten te nemen omdat toendertijd en ook nu nog dit soort zaken waren en zijn opgenomen in de verkiezingsprogramma’s van de diverse politieke partijen – geheel of gedeeltelijk. In de verkiezingscampagnes hebben de kiezers zich daar dus niet over kunnen uiten laat staan kunnen kiezen. En als iets niet is opgenomen in een partijprogramma ben je als partij niet gerechtigd / gemachtigd om daarover een besluit te nemen zonder dit eerst aan de kiezers/bevolking voor te leggen middels een referendum. Zo zou dus bijvoorbeeld ook het ondertekenen van de Marakesh-overeenkomsten eerst middels een referendum moeten worden voorgelegd….het kabinet Rutte 3 is daar niet voor gemachtigd ook de 2e kamer niet, want het is – net zoals met de Oekraïne – nooit in een verkiezingsprogramma bekend gemaakt noch gediscussiëerd. Daarnaast heeft Nederland NEE tegen de Oekraïne gezegd en was er dus ook geen grondwettelijke basis voor Rutte 3 het te ratificeren. Vergeet ook niet de pensioenen die men de EU/Brussel will “geven” zonder ons te informeren. Zie wat er mee is gebeurd voordat het Brexit-referendum plaats had…. De overeenkomst werd door Rutte 2 geheim gehouden tot ná het referendum.

  Like

 3. Ben helemaal niet aangesproken, 10 jaar terug na gewerkt te hebben in ander EU land, nu niet te bespraken. sta op 44 klachten bij Utrecht, NS, Ziekenhuis, Vrijwilligerstaken etc. NL na 10 jaar is een ernstig onbesproken instituut geworden. Marketing en communicatie technieken loslaten op burgers maar inhoud tonen en testen niet mee te maken. “Wij hopen u langs deze weg voldoende te hebben geïnformeerd” BRAAK.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: